Denissa

Scrisoare primita de la Denissa:

 

De ce se crede ca iubirea e aşa de complicată ? De ce nu poate fi totul atât de uşor… ?

De ce totul se bazează pe speranţa…?

Iubirea e complicată pentru cei care nu o înţeleg, cei care nu iubesc din adâncul inimii,cei care suferă în singurătate. Si te vei întreba “de ce ?”….pur si simplu pentru ca inimile lor nu se corespund cu ceea ce vor ei sa iubească. Fiecare dintre noi trăim mii de experienţe în viaţa noastră si din fiecare învăţăm o lecţie nouă, până ajungi sa iubeşti si sa fii iubit din adâncul inimi si pentru tot restul vieţi ,trebuie sa treci prin durere, suferinţă,neîncredere, minciuni, dar îţi pot garanta ca după ce înfrîngi toate acele lucruri vei putea deschide noua ta pagină din viaţa ,cea pe care o vei creea alături de familia ta.

În viaţa,  uşurinţa e doar pentru cei ce nu au putere si încredere în sine. A lupta înseamnă a trăi. a avea curajul de a învinge viaţa şi rănile ei. Fiecare piatră pusă în drumul tău e o lupta în potriva ei, ea te va pune la încercare iar tu pentru a o învinge trebe sa fii puternic si sa ştii ca în viaţa greutăţile înving totul si mulţumită lor vei putea deveni acel om pe care îl visai.

Speranţa . De ce există speranţa ? Pentru că ea te va îndrepta spre calea vieţi, spre viitorul tău.

De ce se spune ca speranţa este ultimul lucru care trebe sa-l pierzi?

Pentru ca a te închina în faţa iei înseamnă a fi un luptător si a trăi cu acea putere, incredere în tine însuţi. Dacă te păleşti odată nu te feri aşa uşor,ai încrede în ea şi totul îţi va da acea speranţă pentru a caută drumul în viaţa !

Leave a Reply